Sjutra do 18 časova bez vode uži dio grada

Zbog ugradnje fitinga za hidrantske protivpožarne instalacije u ulici Slobode, vodosnabdijevanje će sjutra biti obustavljeno za potrošače u ulici Slobode, 3. Januara, Tomaša Žižića i Muniba Kučevića, u terminu od osam do 18 časova, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 42 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni  vozovi  saobraćaju  po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da na putevima na sjeveru i centralnim predjelima zbog niskih temperatura ime poledice.Iz AMSCG-a su upozorili i na pojavu sitnih odrona i vozaćima savjetovali opreznu vožnju.Zimska opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera.Najviša dnevna temperatura vazduha od dva do 15 stepeni.