Bez vode danas do 13 časova naselje Nedakusi

Zbog popravke kvara na gradskoj vodovodnoj mreži u terminu od devet do 13 časova biće obustavljeno vodosnabdijevanje za naselje Nedakusi, saopštili sui z Vodovoda Bistrica.

Željeznički saobraćaj između Crne Gore i Srbije još uvijek nije uspostavljen, nakon što se na srpskom dijelu pruge Bar-Beograd izlila tečnost iz cistijerne. Kako saopštavaju sa bjelopoljske željezničke stanice i dalje se između Užica i Bijelog Polja prevoz putnika obavlja autobusima, a očekuju da bi kvar mogao da bude otklonjen do kraja dana. Oni podsjećaju da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 48 sugrađana,a a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata rođena je jedna beba.

SAOBRACAJ SE ODVIJA PO PRETEZNO SUVIM KOLOVOZIMA. VIDLJIVOST JE MJESTIMICNO SMANJENA PO KOTLINAMA. OVAKVO VRIJEME POGODUJE STVARANJU ODRONA, STOGA VOZACIMA SKRECEMO PAZNJU NA OPREZ . NEOPHODNO JE VOZNJU PRILAGODITI TRENUTNOM STANJU NA PUTU I POSTOVATI PRAVILA SAOBRACAJA.

DO 31.03.2019. GODINE UPOTREBA ZIMSKE OPREME JE OBAVEZNA NA PUTEVIMA GDJE JE TO NAZNACENO SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM BEZ OBZIRA NA VREMENSKE PRILIKE…

Prijepodne sunčani intervali, poslijepodne postepeno naoblačenje, krajem dana na prijmorju, a tokom noći u većem dijelu zemlje kiša. Više padavina u južnim i centralnim predjelima. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 7 do 19 stepeni.