Od Bijelog Polja do Užica i dalje se saobraća autobusima

Željeznički saobraćaj između Crne Gore i Srbije već treći dan je u prekidu, nakon što se na srpskom dijelu pruge Bar-Beograd izlila tečnost iz cistijerne. Kako su jutros saopštili sa bjelopoljske željezničke stanice i dalje se između Užica i Bijelog Polja prevoz putnika obavlja autobusima, a očekuju da bi kvar mogao da bude otklonjen do kraja dana.

Zbog radova na elektromreži struju od  9 do 15 sati neće imati  Rasovo, Ostrelj i Sutivan, saopštili su iz  CEDIS-a, dodajući da će na ostalom području snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, a kako su upozorili iz Auto-moto saveza, duž klisura i rijeka ima sitnih odrona.Zimska opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od minus dva do deset, a najveća dnevna od devet do 20 stepeni.