Bez struje danas više sela

Zbog radova na elektomreži struju do 15 časova neće imati Pavino Polje, Bliškovo, Stožer i Godijevo – Pepeljci, a od 11 do 11:30 Šćepanica, Crnča, Radulići, Godijevo, Ivanje, Goduša, Osmanbegovo selo, Žurena, Prijelozi, Femića Krš, Brzava, Srdjevac, Lozna, Jagoče i Crniš, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  40 sugrađana  a dežurne ekipe su 2 puta  intervenisale na terenu. 

Zaposleni u Službi zaštite i spasavanja tokom protekla 24 sata  nijesu imali nijednu intervenciju .

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice

Danas će biti malo do umjereno oblačno, prijepodne sa dužim sunčanim intervalima. Tokom jutra po kotlinama na sjeveru moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren u sjevernim predjelima i na primorju povremeno i pojačan, južni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha 3 do 14, najviša dnevna 14 do 24 stepena.