Danas višesatna isključenja struje

Zbog radova na mreži bez struje će od 10 do 12 sati i 30 minuta biti željeznička stanica, Nedakusi, Potkrajci, Rasovo, Boljanina, Loznice, Zminac, Pruška, Dom zdravlja, Pošta, Lipnica, Lješnica, Brena i Boro, a u terminu od 9 do 15 sati Kisjela Voda, Sutivan, Njegnjevo, Bistrica, Boturići, Mojstir, Požeginja, Kanje, Mioče, Kukulje i Sela, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 53 sugrađana,  a dežurne ekipe su četiri puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima a izuzetak su neke dionice na sjeveru, gdje ima slabe kiše, zbog čega se savjetuje oprezna vožnja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). AMSCG je upozorio vozače da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom.

U južnim i centralnim predjelima danas će biti sunčano uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost, a na sjeveru umjereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometerorologiju i seizmologiju, vjetar će biti pojačan i jak sjeverni i sjeveroistočni, poslijepodne ili krajem dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura od sedam do 24 stepena.