Bez struje danas Medanovići, Sušica i Kukulje

Zbog ugradnje brojila i radova na mreži bez struje će od devet do 15 sati biti Sušica, od devet do 12 sati Medanovići, a od 12 do 15 sati Kukulje, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 70 sugrađana,  a dežurne ekipe su osam puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća se uz umjerenu frekvenciju vozila, saopštili su iz Auto-moto saveza, a u zonama gdje su putevi mokri zbog kiše savjetovali su sporiju i oprezniju vožnju.Kako su naveli, dodatna pažnja se preporučuje na dionicama koje prolaze kroz usjeke kao i na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim saobraćaja.Zbog pomjeranja skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen ne duže od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

Danas umjereno do potpuno oblačno, povremeno i mjestimično kiša. Intenzivnije padavine očekuje se u južnim i dijelom centralnim predjelima, lokalno pljuskovi i grmljavina. Vjetar mjestimično umjeren, ponegdje kratkotrajno i pojačan, južnih smjerova, tokom noći u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od 6 do 17, najviša dnevna 12 do 23 stepena.