Bez struje Rasovo i Majstorovina

Zbog radova na elektromreži, bez struje će do 15 časova biti Rasovo i Majstorovina.  Snabdijevanje električnom energijom na ostalom području opštine biće je uredno, saopštili su iz  CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a  tokom dana neće biti planiranih isključenja vode, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 70 sugrađana,  a dežurne ekipe su čak  10 puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođeno je pet beba.

Zaposleni u Službi zaštite i spasavanja nijesu imali nijednu intervenciju tokom protekla 24 sata.

Vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost na većini puteva u državi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Vozačima se savjetuje da voze oprezno i u potpunosti postuju postavljenu signalizaciju. Zbog manipulacije skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne duzem od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

Danas će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima. Uglavnom krajem dana i tokom noći povećanje oblačnosti, koje će mjestimično usloviti kišu, prvenstveno u zapadnim i južnim predjelima. Vjetar tokom dana slab do umjeren, u višim planinskim predjelima na sjeveru povremeno umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura biće od do 25 stepeni.