Predstava ,,Mi čekamo bebu“ zavrijedila ovacije bjelopoljske publike

Predstava ,,Mi čekamo bebu“ koju je po tekstu Stevana Koprivice režirao Miloš Jagodić odigrana je večeras u velikoj sali Centra za kulturu, u izvođenju pozorišta ''Bata Bulić'' iz Petrovca  na Mlavi.

Savremena komedija koja se bavi uzbuđenjima i radošću koje donosi ,,drugo stanje“, zavrijedila je brojne ovacije publike u Bijelom Polju. Komad donosi priču o mladom bračnom paru koji čeka bebu, i zajedno prolazi kroz sva stanja tokom devet mjeseci trudnoće.

Glumac Miroslav Živadinović, koji tumači ulogu svekra, kazao je za Radio Bijelo Polje, da u svojoj dugogodišnjoj karijeri nikada do sada nije nastupao u Bijelom Polju, ali je, kako ističe, veoma zadovoljan reakcijom i odnosom publike prema komadu.

,,Nijesam ranije imao čast i zadovoljstvo da nastupam u Bijelom Polju, ali zaista je divno. Uslovi za igru su odlični, jer pretpostavljam da pozorište aktivno radi, i da je u svojoj tradiciji obezbijedilo izvanredne uslove. Publika večeras možda i nije bila najbrojnija, ali je bila sjajna, i pomogla nam da sa scene na najbolji način prenesemo priču“, istakao je Živadinović.

Predstava nema nikakvih pretenzija da se bavi dnevnom politikom ili dnevno aktuelnim problemima, ona pokušava da kaže nešto  o svakome od nas kada se nađemo pred najljepšom i najuzbudljivijom  stvari na svijetu - rođenjem djeteta.

Mlada glumica Milica Cicović, tumačila je ulogu djevojke koja je u ,,drugom stanju“, a kako je kazala za Radio Bijelo Polje, uloga jeste zahtjevna, ali je, ističe, veoma draga. Ona dodaje da je publika u Bijelom Polju opravdala očekivanja glumaca.

U predstavi igrali: Milica Cicović, Saša Radivojević, Suzana Stanković, Miroslav Živadinović, Milica Ilić, Jovan Ivković, Jelena Janaćković i Miodrag Lukić.

Autorka i foto: Eldina Bećirović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE