Danas uredno snabdijevanje vodom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 57 sugrađana, a dežurna ekipa je šest puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata nijesu imali intervencija na terenu.

NA PUTEVIMA U ZEMLJI SAOBRACAJ SE OBAVLJA PO SUVIM KOLOVOZIMA I UZ DOBRU VIDLJIVOST. ZBOG VJETRA VOZACIMA SAVJETUJEMO OPREZNU VOZNJU I POSTOVANJE PRAVILA SAOBRACAJA.

DO 15.10 2018. GODINE ZBOG MANIPULACIJE SKELA NA STUBU P2 NA MOSTU MORAČICA AUTO PUTA BAR-BOLJARE, NA PRVOJ SEKCIJI SMOKOVAC-UVAČ-MATEŠEVO DOLAZICE DO OBUSTAVA SAOBRACAJA ZA SVE VRSTE VOZILA U TRAJANJU NE DUZEM OD 60 MINUTA U TERMINIMA OD 08.00 DO 10.00 I OD 13.00 DO 17.00 SATI.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama moguća magla ili niska oblačnost, a od sredine dana uz povećanu oblačnost tek ponegdje moguća slaba kratkotrajna kiša. Vjetar sjeverni i sjeveroistočni, tokom dana mjestimično umjeren do jak, krajem dana i tokom noći na udare ponegdje i veoma jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 28 stepeni.