Danas bez struje Grančarevo

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Grančarevo. Na ostalom području opštine  snabdijevanje električnom energijom biće uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema  najavljenih isključenja vode. Iz Vodovoda-Bistrica su kazali da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 67  sugrađana,  a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna  beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se uredan željeznički saobraćaj očekuje i tokom dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost na većini puteva u državi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Vozačima se savjetuje da voze oprezno i u potpunosti poštuju postavljenu signalizaciju. Zbog manipulacije skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

Danas pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, uglavnom sjeveroistočni i istočni. Najviša dnevna temperature kretaće se od 17 do 28 stepeni.