Bez struje Kanje i Grančarevo,vodosnabdijevanje uredno

Zbog radova na elektro mreži struju  do 15 časova neće imati Kanje i Grančarevo. Na  ostalom području opštine  snabdijevanje električnom energijom biće uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a  tokom dana neće biti  planiranih isključenja vode, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

 Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 58  sugrađana,  a dežurne ekipe su 6 puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana  nije  rođena ni jedna  beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost na većini puteva u državi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Vozačima se savjetuje da voze oprezno i u potpunosti postuju postavljenu signalizaciju. Zbog manipulacije skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne duzem od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti, Vjetar sjeverni i sjeveroistočni, povremeno umjeren i jak, na jugu u jutarnjim satima ponegdje na udare i veoma jak do olujni, saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Jutarnja temperatura od -3 do 13, najviša dnevna 12 do 26 stepeni.