Firma ,,Mikro S&E“ uručila danas vrijednu donaciju JPU ,,Dušo Basekić“ (video)

Povodom godišnjice firme DOO ,,Mikro S&E“, a u čast 70. godina postojanja Javne predškolske ustanove ,,Dušo Basekić“, vlasnik ove firme uručio je danas vrijednu donaciju ovoj ustanovi.

JPU ,,Dušo Basekić“ doniran je profesionalni usisivač za održavanje unutrašnjih prostorija, kao i profesionalni trimer benzinskog uređaja za uređenje dvorišta. 

,,Odlučio sam da sa partnerom firmom STIHL, koja je dio stranog društva u Crnoj Gori donacijom uljepšamo boravak našim najmlađim sugrađanima u vrtiću, ali i olakšamo rad zaposlenima u ovoj ustanovi. I u narednom periodu realizovaćemo slične aktivnosti“, kazao je vlasnik i direktor firme ,,Mikro S&E“, Sead Hodžić.

Direktorica JPU ,,Dušo Basekić“, Ida Ćetković, iskazala je zahvalnost vlasniku firme ,,Mikro S&E“ na vrijednoj donaciji, koja je, kako ističe, veoma rijetka. Ona je navela da su aparati veoma korisni i potrebni ovoj ustanovi.

Firma DOO ,,Mikro S&E“ i u proteklom periodu uručila je vrijedne donacije Dnevnom centru ,,Tisa“ i Domu starih Bijelo Polje.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i video: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE