Donacija Islamske zajednice operacionom bloku bjelopoljske bolnice

Predstavnici Islamske zajednice  donirali su danas 2.000 eura za nabavku Turnike aparata za potrebe Operacionog bloka Opšte bolnice u Bijelom Polju.

Donaciju su danas uručili glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Bijelo Polje Enis Burdžović i potpredsjednik humanitarne organizacije Hilal Nusret Erović.

“Zaista mi je drago što na ovaj način nastavljamo uspješnu saradnju Islamske zajednice i bjelopoljske bolnice i nadam se da će i budućnosti biti ovakvih humanitarnih akcija kao pozitivnog primjera društvene odgovornosti”, naglasio je danas glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Bijelo Polje, Enis Burdžović.

U ime bjelopoljske bolnice donaciju su primili šef Operacionog bloka dr Dejan Miladinovic, Načelnik Službe za anesteziju,reanimaciju i intenzivnu njegu dr Sabahudin Kajević, ortoped dr Dragutin Cimbaljević kao i predstavnici menadžmenta bolnice.

Predstavnici bjelopoljske bolnice su se zahvalili na vrijednoj donaciji koja će pomoći da se nabavi aparat koji će u znatnojj mjeri podići kvalitet iz oblasti bezkrvnih ortopedskih operacija.

Izvor: saopštenje JZU Opšta bolnica Bijelo Polje