Vodosnabdijevanje uredno, bez struje dio seoskog područja

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a  tokom dana neće biti  planiranih isključenja vode, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog radova na elektro mreži struju od 10 do  15 časova neće imati Lijeska, Potoci, Žurena, Laholo, Kaševari, Femića Krš, Prijelozi, Zagrad i Dubovo. Na  ostalom području opštine  snabdijevanje električnom energijom biće uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

 Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 40  sugrađana,  a dežurne ekipe su 5 puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena nije  rođena ni jedna  beba.

Većina puteva u Crnoj Gori je prohodna a frenkvencija saobraćaja umjerena, saopštili su iz Auto-moto saveza, a vozačima su, zbog olujnog vjetra, savjetovali opreznu vožnju. Zbog manipulacije skela na stubu P2 na mostu Moračica autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 60 minuta u terminima od osam do deset sati i od 13 do 17 sati. Na regionalnom putu Berane – Lubnice – Jelovica zbog radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, na sjeveru povremeno malo do umjereno oblačno, Vjetar umjeren i jak, tokom prvog dijela dana na udare ponegdje i olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do 14, najviša dnevna od sedam do 25 stepeni.