I danas bez struje i vode više sela

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Sušica, Kisjela Voda, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Sutivan, Kanje, Kukulje, Sela, Konatari, Bistrica, Mojstir i Požeginja, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 9 do 12 sati biti Potkrajci, Sutivan i Konatari, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, napominjući da izvođenje radova juče nije bilo moguće zbog loših vremenskih uslova.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 58 sugrađana,  a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se uredan željeznički saobraćaj očekuje i tokom dana.

Većina puteva u Crnoj Gori je prohodna a frenkvencija saobraćaja umjerena, saopštili su iz Auto-moto saveza, a vozačima su, zbog olujnog vjetra, savjetovali opreznu vožnju. Zbog manipulacije skela na stubu P2 na mostu Moračica autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 60 minuta u terminima od osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vjetar umjeren i jak, na udare povremeno i olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Najviša dnevna temperatura od 8 do 25 stepeni.