Bez struje i danas pojedina sela

Zbog radova na elektro  mreži bez struje će do 15 časova biti  Tomaševo, Muslići, Glibavac, Pape, Grančarevo, Ujniče, Obod, Žaljevo, Potrk, Lijeska, Sokolac, Barice i Godijevo, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje  u gradu i  prigradskim naseljima je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu –Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  68 sugrađana,  a dežurne ekipe su 4 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su 4 bebe.

U Crnoj Gori se tokom dana očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, a vozačima se savjetuje da vožnju prilagode saobraćajnim i vremenskim uslovima. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Poslijepodne očekuje slab do umjeren razvoj oblačnosti, a samo ponegdje u planinskim predjelima, prvenstveno na sjeveru moguća je kratkotrajno kiša i grmljavina. Ujutru na sjeveru se očekuje po kotlinama magla ili sumaglica. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura iznosiće od deset do 24 stepena, a najviša dnevna od 24 do 37 stepeni.