Bez struje Rastoka i Orahovica, bez vode dio Nikoljca

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 časova biti  Rastoka i Orahovica, saopštili su iz CEDIS-a, dodajući da će ostalo područje Opštine imati uredno sanbdijevanje električnom energijom.

Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži bez vode će od 10:30 do 13 časova biti dio naselja Nikoljac, od škole “Risto Ratković” do Ribnika. Na ostalom području grada vodosnabdijevanje će biti uredno, kazali su u Vodovodu –Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  53 sugrađana,  a dežurne ekipe su jednom intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori se tokom dana očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, a vozačima se savjetuje da vožnju prilagode saobraćajnim i vremenskim uslovima. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Poslijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti, a samo ponegdje u planinama na sjeveru moguća je kratkotrajno kiša ili grmljavina. Ujutru na sjeveru po kotlinama magla ili sumaglica.Vjetar slab do umjeren uglavnom, južni i zapadni.Jutarnja temperatura vazduha od deset do 23, najviša dnevna od 24 do 36 stepeni.