Pomoć ljekara zatražilo 90 osoba

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 90 osoba, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu

Uredno je snabdijevanje strujom na cijelom području opštine, za danas nijesu planirani radovi na mreži te neće biti ni isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća bez vanrednih ograničenja, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG), dodajući da se, zbog visokih temperatura vazduha, vozačima preporučuje da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana.Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Lepenac–Ribarevina, Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

Pretežno sunčano, tokom jutra ponegdje po kotlinama na sjeveru magla. U drugom dijelu dana mjestimično mala do umjerena oblačnost, u kontinentalnim predjelima lokalno, kratkotrajno kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, usled procesa ponegdje i pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 26 do 38 stepeni.