Za dane vikenda bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, za dane vikenda nijesu planirani radovi na elektro mreži te neće biti ni isključenja, saopštavaju iz CEDIS-a .

Lokalni i međunarodni  vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 63 osobe, dok je dežurna ekipa  6 puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori danas se saobraća  po  suvim kolovozima.Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na  sitnije odrone. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena vremenskim i saobraćajnim uslovima.U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG. Na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina zbog sanacije puta obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila. U intervalu od 12 do 14 sati obezbjeđuje se odvijanje saobraćaja u zoni gradilišta Sokolovina. Na magistralnom putu M-2 dionica Poda – Berane odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u periodu od u terminima od 8 do 11 sati i od 14 do 17 sati. Odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na naizmjenično odvijanje saobraćaja na mjestima izvođenja radova, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo.

Na sjeveru Crne Gore, sunčano ili malo oblačno, uglavnom tokom jutra. Vjetar slab, na planinama umjeren jugozapadni. Temperatura do 31 stepen.