Pomoć ljekra zatražilo više od 60 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 57 osoba, dok je dežurna ekipa 9 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će bez napajanja električnom od 09 do 16 sati biti:  Babića brijeg , Čokrlije i Majstorovina, dok u terminu od 9 do 17 sati struju neće imati: Lješnica, Rasovo – Rastoka, Ribarevine, Ostrelj, Zaton i Ramčina,saopštili su iz CEDIS-a.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, , saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Danas se saobraćaj  obavlja nesmetano. Duž klisura i usjeka moguća pojava sitnijih odrona, saopštili su iz AMSCG.  Vozačima savjetuju da voze oprezno u skladu sa pravilima saobraćaja. Na pojedinim dionicama važi izmijenjen režim vožnje. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina  obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. U intervalu od 12.00. do 14.00 časova svakodnevno od 23.04.2024. obezbjedjuje se slobodno odvijanje saobracaja u zoni gradilista SOKOLOVINA na regionalnom putu R -10 Djurdjevica Tara –Mojkovac u mjestu Sokolovina.

Na sjeveru Crne Gore, umjereno oblačno sa dosta sunčanih intervala, ali naročito u popodnevnim satima s uslovima za prolaznu kišu ili pljusak uz grmljavinu. Vjetar slab, na planinama umjeren, sjeverni. Temperatura do 28 stepeni.