Najavljena isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 8 do 14 sati biti Grab-Dauti, a terminu od 8 do 16 sati struju neće imati: Ribarevine, Lipnica, Potkrajci, Vrh, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Šipovice, Sokovac, Čokrlije i Strojtanica, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 68 osoba, dok je dežurna ekipa 7 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Danas se saobraća po povoljnim uslovima, saopštili su iz AMSCG. Frekvencija vozila je umjerena do pojačana. Vozačima savjetuju poštovanje propisanih ograničenja i izbjegavanje putovanje u najtoplijem dijelu dana.Na pojedinim dionicama važi izmijenjen režim vožnje. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina  obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. U intervalu od 12.00. do 14.00 časova svakodnevno od 23.04.2024. obezbjedjuje se slobodno odvijanje saobracaja u zoni gradilista SOKOLOVINA na regionalnom putu R -10 Djurdjevica Tara – Mojkovac u mjestu Sokolovina.

Na sjeveru Crne Gore, nastavlja se promjenljivo i nestabilno, vrijeme, povremeno i mjestimično uz kišu ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar će biti slab do umjeren promjenljiv. Temperatura do 30 stepeni.