I danas bez vode do kasnih večernjih sati brojna naselja

Zbog sanacije kvara na glavnoj vodovodnoj mreži u naselju Rakonje od 11.00h do kasnih večernjih časova vodu neće imati naselja Ravna Rijeka, Kruševo, Rakonje, Medanovići, Babića Brijeg, Rasadnik i Zaimovića livade, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez električne energije od 08 do 16 sati ostati Ravna rijeka – Majstorovina, Grab, Čokrlije, Mahala i Ramčina, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 70 osoba dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali prema utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se redovno saobraćanje vozova  očekuje i u nastavku dana .

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, i vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto moto savez (ASMCG).Oni su rekli da je saobraćaj umjerenog, tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama.

Malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Tokom dana ponegdje uz povećanu oblačnost, a u noćnim satima mjestimično kiša ili pljusak praćen grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, ponegdje na udare kratkotrajno pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 31 stepen.