Više bjelopoljskih naselja danas bez struje

Zbog planiranih radova na mreži danas će od 08 do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostati Poda, Sutivan, Bioča, Čokrlije, Ostrelj i Strojtanica, dok će od 08 do 17 sati bez struje ostati Lješnica.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštavaju iz Vodovoda Bistrica.

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 68 osobe, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

 Lokalni voz jutros je saobraćao po utvrđenom redu vožnje, dok je brzi međunarodni kasnio trideset minuta, saopštili sus a bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se uredno saobraćanje vozova očekuje u nastavku dana.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, kazali su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da na dionicama duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona. Oni su savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

 U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.Vjetar slab do umjeren, promjenljiv, ponegdje i pojačan.Jutarnja temperatura od šest do 17, a najviša dnevna od 17 do 26 stepeni.