Željeznički saobraćaj normalizovan, vozovi saobraćaju po redu vožnje

Željeznički saobraćaj na relaciji Bijelo Polje- Kolašin je normalizovan, pa lokalni vozovi prema Podgorici i Baru saobraćaju po redu vožnje, saopštili su bjelopoljske željezničke stanice. Dodaju da je normalizovan  i međunarodni saobraćaj.

Napajanje električnom energijom na području naše opštine biće uredno, jer u CEDIS-u nijesu planirani radovi na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja,  saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 60 sugrađana a dežurne ekipe su čak 12  puta intervenisale na terenu.

U Crnoj Gori  se  saobraća  nesmetano, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Saobraćaj na putu Poda – Berane obustavlja  se od osam do 11 i od 14 do 17 sati zbog rekonstrukcije. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće uslova za kišu ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom u ranim jutarnjim ili popodnevnim satima. Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od osam do 18, najviša dnevna od 15 do 25 stepeni.