Danas više bjelopoljskih naselja bez struje

 Zbog planiranih radova na mreži bez električne energije danas će od od 08 do 14 sati ostati Femića krš 2 i Ličine, od od 09 do 16 sati Lješnica, Medanovići, Čokrlije, Sutivan, Njegnjevo i Cerovo 2, dok će od 09 do 17 sati bez struje ostati Jablanovo, a od 14 do 21 sati  Donji Mojstir, saopštili su iz  CEDIS-a.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, saopšteno je iz Vodovoda Bistrica.Oni su dodali da se voda redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu.

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 47 osoba, dok je dežurna ekipa tri puta intervenisala na terenu.

 Lokalni i brzi međunarodni vozovi saobraćali su jutros po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se redovan željeznički saobraćaj očekuje i u nastavku dana.

 U Crnoj Gori saobraća se po mjestimično mokrim kolovozima, a dodatna pažnja preporučuje se na dioniciama koje prolaze kroz usjeke, zbog pojave sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (ASMCG).Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila, osim od 12 do 14 sati kada će u zoni gradilišta, u mjestu Sokolovina, biti obezbjeđeno slobodno odvijanje saobracaja.Saobraćaj na putu Poda - Berane obustavljen je od osam do 11 i od 14 do 17 sati zbog rekonstrukcije. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

 Promjenljivo i nestabilno, povremeno kiša ili pljusak praćen grmljavinom, u južnim predjelima uglavnom tokom jutra ili prijepodnva. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 24 stepena.