Pomoć ljekara zatražilo više od 70 osoba

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 76 osoba, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Uredno je snabdijevanje strujom na cijelom području opštine , za danas nijesu polanirani radovi na mreži te neće biti ni isključenja, saopštili si uz CEDIS-a.

 Lokalni i brzi međunarodni vozovi jutros saobraćali po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Redovan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

 U Crnoj Gori danas prijepodne će biti dužih sunčanih perioda, dok se od sredine dana očekuje povećanje oblačnosti, koje će u popodnevnim satima tek ponegdje usloviti kišu.U višim planinskim predjelima na sjeveru očekuje se susnježica i snijeg.Vjetar uglavnom slab do umjeren promjenljivog smjera.Najviša dnevna temperatura vazduha od šest do 20 stepeni.