I danas isključenja struje u više bjelopoljskih naselja

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez elektrićne energije od 8:00 do 14:00 sati ostati Ličine, dok će od 9:00 do 16:00 sati bez struje biti Rasovo – Rastoka, Sutivan, Rajkovići, Mahala, Krstače, Bijeli Potok, Grubješići, Kičava, Biokovac, Grab, Kovren, Vergaševići, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer, Rasovo, Vrh, Čokrlije i Rakonje,  saopšteno je iz CEDIS-a. Oni su istakli da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, obavještavaju iz Vodovoda Bistrica.

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 48 osoba, dok je dežurna ekipa deset puta intervenisala na terenu.

 Lokalni i brzi međunarodni vozovi jutros su saobraćali po utvrđrnom redu vožnje,  saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni su dodali da se redovan željeznički saobraćaj očekuje u nastavku dana.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

Na jugu Crne Gore danas će biti sunčano uz povremeno malu do umjerenu oblačnost, a u centralnim sjevernim predjelima ponegdje je moguća kiša.Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, u sjevernim predjelima umjeren do pojačan jugozapadni i zapadni.Najviša dnevna temperaturao deset do 21 stepen.