Brzi voz kasnio 90 minuta

Lokalni voz  saobraćao je jutros po utvrđenom redu vožnje, dok je brzi međunarodni voz kasnio 90 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni su dodali da se redovan željeznički saobraćaj očekuje u nastavku dana.

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez elektrićne energije od 08 do 14 sati ostati Godijevo-Pepeljci, dok će od  9 do 16 sati bez struje biti Rakonje,Čokrlije,Livadice,Poda,Rasovo – Rastoka, saopšteno je iz CEDIS-a. Oni su istakli da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

 Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu , saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 32 osoba, dok je dežurna ekipa dvanaest puta intervenisala na terenu.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Oni su naveli da su duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni i savjetovali opreznu vožnju.Iz AMSCG-a su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

 U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu oblačnost.Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, na sjeveru još ponegdje pojačan, južnih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 13, najviša dnevna od 14 do 24 stepena