Tršova ulica bez vode do 10 sati

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži od 9 do 10 sati vodu neće imati potrošači u Ulici Rifata Burdžovića Trša, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez elektrićne energije  od 09 do 16 sati  biti Rasovo – Rastoka, Rajkovići, Mahala, Krstače, Bijeli Potok, Grubješići, Kičava, Biokovac, Grab, Kovren, Vergaševići, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer, Vrh, Čokrlije i Rodijelja – Brčve, saopšteno je iz CEDIS-a. Oni su istakli da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 59 osoba, dok je dežurna ekipa devet puta intervenisala na terenu.

U protekla 24 sata Služba zaštite i spašavanja nije imala intervencija, saopštili su iz te službe.

Lokalni i brzi međunarodni vozovi saobraćali su jutros po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni su dodali da se redovan željeznički saobraćaj očekuje i u nastavku dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, kazali su iz Auto moto saveza. Oni su upozorili na učestale sitnije odrone na dionicama kroz usjeke i vozačima savjetovali da brzinu prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja. Iz AMSCG-a su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, popodne u južnim i centralnim predjelima, povremeno kiša. Krajem dana i tokom noći, u većem dijelu zemlje kišovito, mjestimično pljuskovi, moguća i grmljavina, ponegdje se očekuju umjerene ili obilne količine kiše, prvenstveno na jugu.Vjetar umjeren do jak južni, a na primorju istočni.Jutarnja temperatura od minus pet do devet, a najviša dnevna od osam do 18 stepeni.