Dio seoskog područja i danas bez struje

Zbog radova na elektromreži bez struje će od devet do 15 sati biti Bojišta, Tomaševo, Muslići, Glibavač, Skočigorina, Grančarevo, Ujniče, Lijeska, Sokolac, Pisana Jela, Kameno Polje, Barice, Obod i Žaljevo, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da će u slučaju isključenja vode, potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je72 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su tri bebe.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni brzi voz, koji saobraća na relaciji Beograd – Bar kasnio 90 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća bez vanrednih ograničenja, a tokom dana se očekuje pojačana frekfencija vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSG).

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, uz dosta sunčanih intervala u južnim i centralnim predjelima.Kako je saopšteno iz Hidrometeorološkog zavoda, uglavnom tokom popodneva mjestimično se očekuje kiša ili pljusak sa grmljavinom, prvenstveno u kontinentalnim predjelima i na području Boke.Vjetar uglavnom slab do umjeren, dominantno sjeverni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 36 stepeni.