Zbog radova na mreži i danas isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od devet do 15 sati biti Kisjela Voda, Sutivan, Njegnjevo, Gubavač, Bistrica, Požeginja, Mojstir, Konatari, Dobrakovo, Kanje, Milovo, Mioče, Sela i Sutivan, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da će u slučaju isključenja vode, potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni brzi voz, koji saobraća na relaciji Beograd – Bar kasnio 40 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori uslovi za vožnju su jutros povoljni, a tokom dana se očekuje pojačana frekfencija vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSG).

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas pretežno sunčano, a u drugom dijelu dana očekuje se umjeren ili pojačan razvoj oblačnosti, ponegdje uz kratkotrajnu kišu ili pljusak sa grmljavinom.Na sjeveru tokom dana promjenljivo oblačno uz sunčane intervale, a poslijepodne ili u večernjim satima mjestimično kiša i grmljavina, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.Vjetar uglavnom slab do umjeren promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 25, najviša dnevna od 22 do 35 stepeni.