Više naselja danas bez struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će, bez napajanja električnom energijom, od 9 do 16 sati biti: Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Čampari, Lazovići, Moravac, Dupljaci, Bioča, Čokrlije, Vrh, Banje selo i Pavino polje, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 66 osoba, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

U gradu i prigradskim naseljima je uredno vodosnabdijevanje, kazali su iz Vodovoda Bistrica i dodali da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U većem dijelu zemlje saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama i duž rječnih tokova, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka upozoravaju na sitnije odrone. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevine –Poda –Berane zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, javljaju meteorolozi. Na sjeveru će biti pretežno do potpuno oblačno uz moguću kišu. Vjetar umjeren južni, u drugom dijelu dana u smirivanju. Temperatura do 11 stepeni.