Isključenja struje u više sela

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od devet do 15 sati biti Crnča, Radulići, Ivanje, Godijevo, Goduša, Vrbe, Sipanje, Ličine, Sušica, Đalovići, Osmanbegovo Selo, Dupljaci, Lazovići, Moravac, Stubo, Šipovice, Vrh, Negobratina, Crhalj, Kradenik i Čampari, saopštili su u CEDIS-u.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da će u slučaju isključenja vode, potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 68 sugrađana, a dežurne ekipe  su četiri puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se uredan željeznički saobraćaj očekuje i do kraja dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a vidljivost je djelimično smanjena po kotlinama na sjeveru.Iz Auto-moto saveza Crne Gore su upozorili na pojavu sitnih odrona kroz prolaze i usjeke i savjetovali vozačima da prilagode brzinu uslovima na putu.

U Crnoj Gori će prijepodne biti pretežno ili djelimično sunčano, a u popodnevnim satima promjenljivo oblačno, mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina, prvenstveno u kontinentalnim predjelima i na području Boke. Vjetar slab do umjeren, ponegdje pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura biće do 33 stepena.