I danas radovi na elektro mreži

Bez struje će danas, zbog radova na elektro mreži, od 8 do 14 sati biti Gornje Dobrinje i Pripčići, a od 9 do 16 sati Lozna, Gornji grad, Rijeka, Ćukovac, Babića brijeg, Slijepač most, Bojišta, Rajkovići, Nedakusi, Gimnazija, dio Rasadnika, Zaimovića livade, Novi tržni centar, Gornja Lipnica, Lješnica i Banje selo.
U protekla 24 sata pomoć ljekara u Službi hitne medicinske pomoći zatražilo je 45 osoba, a dežurna ekipa je 7 puta intervenisala na terenu.
 
Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 30 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.
 
Učesnike u saobraćaju očekuju mokri ponegdje u višim planinskim predjelima i klizavi kolovozi zbog sniježnih padavina. Mjestimično je smanjena vidljivost. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Vozačima se savjetuje da voze oprezno,smanjenom brzinom i u potpunosti poštuju pravila saobraćaja. Na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin zbog radova se saobraćaj obustavlja za sve vrste vozila od 9 do 16 sati.
 
Na sjeveru Crne Gore danas će biti umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo. Krajem dana i tokom noći umjeren jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura vazduha od 5 do 15 stepeni.