U protekla 24 sata pomoć Hitne službe zatražilo 56 osoba

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 56 osoba, dok je dežurna ekipa 10 puta intervenisala na terenu.

Bez struje će danas od 8 do 14 sati biti Podbrežje, a od 9 do 16 sati Dobro brdo, Prijelozi, Mahala, Lipnica i Rajkovići, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraćaj se odvija po uglavnom suvim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja. Na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin danas se saobraćaj obustavlja od 9 do 16 časova.

Na sjeveru Crne Gore jutros je hladno, po kotlinama i dolinama sa maglom. Tokom dana biće djelimično oblačno sa više sunca, naveče novo jače naoblačenje. Krajem dana i tokom noći umjeren jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 15 stepeni.