Dani vikenda bez isključenja struje

Uredno je snabdijevanje električnom energijom i tokom vikenda neće biti radova na mreži, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje a voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 55 osoba, dok je dežurna ekipa 8 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Saobraća se po pretežno suvim  kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja. Na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin danas se saobraćaj se zbog radova obustavlja za sve vrste vozila u terminu od 9 do 16 sati.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti umjereno do potpuno oblačno, hladno i vjetrovito, uz povremeno provijavanje slabog snijega i susnježice. Duvaće pojačan i jak vjetar sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha nešto iznad nula stepeni. Na jugu malo do umjereno oblačno uz duže sunčane periode, vjetrovito i prohladno. Vjetar će biti umjeren do jak, na udare ponegdje i veoma jak, sjevernih smjerova. Temperatura vazduha od 12-15 stepeni.