Bez struje Rasovo, Stožer i Božovića polje

Zbog najavljenih radova na elektro mreži bez struje će danas od 8 do 17 sati biti Stožer, a od 9 do 16 sati Rasovo i Božovića polje.

U gradu i prigradskim naseljima je uredno vodosnabdijevanje i za danas nema planiranih radova na vodovodnoj mreži, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 63 osobe, dok je dežurna ekipa 7 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a kako su saopštili sa željezničke stanice i u nastavku dana se očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraća se po pretežno mokrim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo vrijeme. Na sjeveru će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo vrijeme. Ujutru po kotlinama moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar će biti umjeren do pojačan južnih smjerova. Temperatura vazduha od 20 do 27 stepeni.