U Službi hitne pomoći 75 intervencija tokom prethodnog dana

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 75 osoba, dok je dežurna ekipa 8  puta intervenisala na terenu.

Iz CEDIS-a su saopštili da će zbog planiranih radova na mreži od 9 do 16 sati bez struje biti Stožer, Potkrajci, Zminac, Ćukovac, Pavino Polje, Kovren, Biškovo i Stožer.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraća se po uglavnom suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima savjetuju da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja.

Na sjeveru će danas biti promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Uglavnom od sredine dana ponegdje kiša, a lokalno je moguć i pljusak sa grmljavinom. Ujutru po kotlinama očekuje se magla ili niska oblačnost. Vjetar će biti umjeren do pojačan južni. Temperatura od 19 do 27 stepeni.