Lokalni vozovi na vrijeme, međunarodni kasnio

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 35 minuta saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim kolovozima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG). Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava odrona. Vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Iz CEDIS-a su saopštili da će zbog planiranih radova na mreži od 9 do 16 sati bez struje biti Zminac, Potkrajci, Rakonje – Malo polje, Nedakusi, Ulica Muha Dizdarevića, Omladinska ulica, Bojišta, Grančarevo, Tomaševo i Pavino Polje.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 52 osobe, dok je dežurna ekipa 7 puta intervenisala na terenu.

Na sjeveru Crne Gore jutros po kotlinama magla ili niska oblačnost, tokom dana promjenjivo oblačno sa više sunčanih perioda. Vjetar slab do umjeren, južni. Temperatura od 21 do 28 stepeni.