Danas najavljena nova isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži danas će od 8 do 15 sati bez struje biti Lješnica 1, od 9 do 14 Ravna Rijeka, a od 9 do 16 sati Rasovo, Cerovo, Pripčići, Loznice, Boturići, Jabučina, Kičava 2 i Babića brijeg, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnadbijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 68 osoba, dok je dežurna ekipa 9 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

U većem dijelu zemlje saobraća se po pretežno suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama gdje se izvode  radovi saobraća se uz izmijenjen režim vožnje. Savjetuju opreznu vožnju na svim putnim pravcima i poštovanje pravila saobraćaja. Saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila na  regionalnom putu Mojkovac – Djurdjevića Tara u mjestu Dobrilovina.

Na sjeveru Crne Gore ponegdje po kotlinama moguća kratkotrajno magla. Prijepodne duži sunčani periodi, poslijepodne uz promjenljivu oblačnost, ponegdje kiša ili pljusak s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, promjenljiv. Temperatura od 20 do 26 stepeni. Na jugu države pretežno sunčano. Poslijepodne slab do umjeren razvoj oblaka. U planinama lokalno moguća je kiša ili pljusak s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, zapadni. Temperatura u najtoplijim predjelima od 28 do 30 stepeni.