Više naselja danas bez struje

Zbog radova na elektro mreži danas će od 8 do 14 sati bez struje biti Gornje i Donje Dobrinje, a od 9 do 16 sati: Barice, Galica, Glibavac, Grančarevo, Lijeska, Kameno polje, Muslići, Obod, Pisana jela, Potrk, Reljin Kamen, Selakovići, Skočigorina Drndari, Šljemena, Sokolac, Tomaševo, Ujniče, Žaljevo, Čokrlije, Džukeljska jama, Vrh, Božovića polje, Kukulje, Orahovica, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Pripčići, Potkrajci i Lješnica, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnadbijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 26 osoba, dok je dežurna ekipa 3 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio pola sata, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje u nastavku dana.

U većem dijelu zemlje saobraća se po pretežno suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama gdje se izvode  radovi saobraća se uz izmijenjen režim vožnje. Savjetuju opreznu vožnju na svim putnim pravcima i poštovanje pravila saobraćaja. Saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila na  regionalnom putu Mojkovac – Djurdjevića Tara u mjestu Dobrilovina.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, ponegdje uz malu do umjerenu oblačnost. U popodnevnim satima, ponegdje uz pojačan razvoj oblačnosti, uslovi za kišu ili kratkotrajan pljusak i grmljavinu, prvenstveno u kontinentalnim predjelima i planinskom zaleđu Boke. Na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, tokom prijepodneva ponegdje kiša, a u popodnevnim satima lokalno i pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, promjenljiv. Jutarnja temperatura vazduha od osam do 19, najviša dnevna od 19 do 30 stepeni.