Bez struje i danas brojna naselja

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje  će  danas će od 09 do 15 sati biti  Kisjela Voda, Potkrajci, Sutivan, Njegnjevo, Strojtanica, Kukulje, Orahovica, Kanje, Gubavač, Bistrica, Pećarska,Metanjac i Tusto, saopštili su u CEDIS-u.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je u redno, kažu  u Vodovodu Bistrica dodajući da će u slučaju isključenja vode potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  44 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  8 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima. Na putevima koji vode pored rijeka moguća je pojava odrona, pa se savjetuje oprezna vožnja, prilagođena stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na putevima na kojima su radovi u toku izmijenjen je režim vožnje.  Zbog loših vremenskih uslova  neće biti obustave saobraćaja na putnom pravcu Ribarevine-Mojkovoac, na  lokalitetima Lepenac i Stevanovac.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, češće u sjevernim predjelima. vjetar će biti povremeno umjeren do jak, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od sedam do 20, najviša dnevna od devet do 27 stepeni.