I danas isključenja struje zbog radova na mreži

Zbog planiranih radova na elektro mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Voljavac, Lješnica, Pavino Polje, Grančarevo i Radulići, struju od 10:30 do 12 sati neće imati Babića brijeg, Zaimovića livade, Rijeka, Ćukovac, Lješnica, Banje selo i Gornja Lipnica.

U terminu od 12:15 do 13:30 časova bez napajanja strujom će ostati Vinilplast, Lelo, Kisjela voda, Sljepašnica, Potkrajci, Dubrave, Kukulje, Livadice, Sela, Sutivan, Njegnjevo, Oluja, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbreže, Metanjac, Dobrakovo, Granični prelaz, Kumanica, Kanje, Mioče, Dobro brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Bijedići, Rodijelja, Brčve, Ušanovići, Pećarska, Žiljak, Boturići, Hasanbegovići, Mirojevići, Bistrica, Dolac, Kostenica, Šolje, Mojstir, Jablanovo i Požeginja, dok će do 13 sati bez struje biti i Božovića polje, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-dsitributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja juče oko 12 časova gasili su požar u selu Cerovo. Kako je saopšteno iz dežurne službe, gorjela je deponija guma, a požar je gasilo pet vatrogasaca sa dva vozila. Jednu intervenciju imali su oko 17 časova, na poziv sugrađanina Boškovića, gdje su, usred neprohodnosti puta, prevezli dijete do Doma zdravlja gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

U Službi hitne medicinske pomoći, tokom protekla 24 sata, ljekarsku pomoć zatražio je 71 sugrađanin, dok je dežurna ekipa devet puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa podgoričke željezničke stanice, i dodali da se redovan saobraćaj očekuje i u nastavku dana.

U nižim predjelima se saobraća uglavnom nesmetano,a u všim predjelima na sjeveru zemlje vozače očekuju mokri i klizavi kolovozi.Učestala je pojava odrona pa je neophodna dodatna opreznost na dionicama koje vode duž riječnih tokova ,klisura i usjeka.Savjetujemo   vožnju prilagodjenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno, prijepodne uz više sunčanih intervala, a na sjeveru, umjerereno do potpuno oblačno. Vjetar ponegdje umjeren, a na primorju i pojačan sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 0 do 15 stepeni.