Bez isključenja struje i vode

Snabdijevanje  električnom energijom na području opštine  je uredno,  a tokom dana nijesu predviđena isključenja, saopštili su u CEDIS-u.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, kazali su Vodovodu-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i  bakteriološki potpuno ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 75 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori jutros su uslovi za vožnju povoljni, saopštili su iz Auto-moto saveza. Iz AMSCG su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu, naročito na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen rezim vožnje. Iz AMSCG su kazali da će zbog izvođenja rekonstrukcije dionice magistralnog puta Ribarevina – Mojkovac na lokalitetima Lepenac i Stevanovac režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Danas će u Crnoj Gori biti pretežno sunčano, uz umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Uglavnom od sredine dana ili tokom popodneva uslovi za rijetku pojavu kratkotrajno slabe kiše ili pljuska i grmljavine, prvenstveno u kontinentalnim predjelima i na području Boke.  Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha 9 do 21, najviša dnevna 23 do 34 stepena.