Više od 80 sugrađana zatražilo ljekarsku pomoć u hitnoj službi

24 April 2024

Najnovije vijesti

Više od 80 sugrađana zatražilo ljekarsku pomoć u hitnoj službi

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 74 sugrađana, a dežurna ekipa je devet puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', Njegnjevo, Lješnica i Kruševo, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni voz iz Bijelog Polje za Bar jutros saobraća po redu vožnje, dok lokalni iz Bara za Bijelo Polje kasni 12 minuta. Međunarodni voz iz Beograda za Bar kasni 60 minuta, saopšteno je sa podgoričke željezničke stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Savjetujemo sporiju i opreznu voznju ,zbog mokrih i klizavih kolovoza .Smanjena vidljivost zbog niske oblacnosti i padavina. Duž klisura i usjeka ucestali  odroni.Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna dodatna opreznost.

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, u južnim i centralnim predjelima i pljuskovi sa grmljavinom. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku, uglavnom suvo uz sunčane intervale. Vjetar mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 23 stepena.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

 

 

Radio-streaming

 RBP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA