Promocija Zbornika “Kraljevstva bijelih rada” 7. oktobra u Centru za kulturu

Promocija Zbornika radova učenika iz Crne Gore i regiona, 8. Međunarodnog festivala, ,,Kraljevstvo bijelih rada ”održaće  se 7. oktobra u galeriji Centra za kulturu, od 17 časova,  kada će biti upriličena i dodjela diploma i pohvala, najavio je Slobodan Obradović, iz NVO “Stihom govorim”.

On je kazao da je  zahvaljujući volonterskom radu članova NVO “Stihom govorim” i saradnika entuzijasta ove  nevladine organizacije, održan  kontinuitet festivala,  koji se organizuje od 2013. godine.

,,Da bismo sačuvali i nastavili festivalsku tradiciju upriličićemo promociju Zbornika, i sigurni smo da će promocija biti kvalitetan poetski dan, oplemenjen muzikom učenika Škole za osnovno muzičko obrazovanje iz Bijelog Polja, uz gostovanje dva iskrena prijatelja našeg festivala i izuzetna pjesnika za djecu Blage Žurić i Zorana Mićovića”, naglasio je Obradović.

 Podsjetio je da je Međunarodno udruženje stvaralaca ,,Stihom govorim”  i ove godine uspješno  realizovalo međunarodni konkurs ,,Kraljevstvo bijelih rada”, a na adresu je pristiglo više od 700 radova učenika iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Saopštenje i foto: NVO “Stihom govorim”

Tekst objavila: Eldina Bećirović