Bez struje više sela

Zbog radova na elektro mreži  bez struje će do 15 časova biti  Potoci, Laholo , Kaševari, Dubovo, Prijelozi, Femica Krš i Lozna, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskom naselju je uredno, a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su u Vodovodu –Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 57 sugrađana, a dežurne  ekipe  su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođene su četiri bebe.

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima, a u sjevernim predjelima po kotlinama u sjevernim predjelima vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili vozače da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i toplo, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. U popodnevnim satima ponegdje biće uslova za kratkotrajno slabu kišu ili pljusak i grmljavinu, prvenstveno u zapadnim predjelima i planinskom zaleđu Boke. Na sjeveru, ujutru po kotlinama magla.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera.Najviša dnevna temperatura od 23 do 33 stepena.