Prekinuta vodovodna cijev, bez vode potrošači u ulici ,,Živka Žižića“ i ,,Slobode“

Prilikom izvođenja radova na gradskom trgu prekinuta je vodovodna cijev pa su bez vode potrošači u ulici ,,Živka Žižića“, i ,,Slobode“, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. Oni dodaju da su ekipe tehničke službe na terenu,  a da se uredno snabdijevanje vodom očekuje poslije 12 časova.

Zbog kvara na glavnom distributivnom cjevovodu u Resniku, bez vode će od devet časova biti i naselja Loznice, Resnik, Rasovo, Strojtanica, Njegnjevo, Oluje i Gubavač. Iz vodovoda očekuju da će vodosnabdijevanje za ovaj dio biti uspostavljeno poslije 17 časova. 

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 68 sugrađana, a dežurna ekipa je devet puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata rođene su dvije bebe.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni jutros kasnio 20 minuta, dodajući da se nadaju da će tokom dana biti redovan saobraćaj.

Na putevima u zemlji saobraća se po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Amscg, i apelovali na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu.