Gimnazijalci zablistali na crvenom tepihu

Maturanti Gimnazije ,,Miloje Dobrašinović“, večerašnjim svečanim defileom zablistali su na crvenom tepihu, i time ozvaničili završetak srednje škole.

Od ukupno 130 maturanata gimnazije, njih preko 100 završilo je školu sa odličnim uspjehom, što obećava da će i u budućnosti ostvarivati uspjehe, i predstavljati naš grad u najboljem svjetlu.

Direktor Gimnazije ,,Miloje Dobrašinović“, Milko Kovačević, gimnazijalcima je čestitao završetak srednje škole i poželio sreću u godinama koje slijede.

,,Izuzetno uspješna generacija, što dokazuje i 36 nosioca diploma luča i sasvim sam siguran da će svi oni upisati željene fakultete, postati jednog dana priznati ljudi našeg kraja, to im poručujem ispred onih koji su ih vaspitavali ove četiri godine, na naše zadovoljstvo, njihovo i hjihovih roditelja“, istakao je Kovačević.

Mladi sugrađani odjeveni u svečana odijela i toalete, krasili su večeras ulice našeg grada, a ljepota i samopouzdanje pratili su ih od prvog koraka.

Kovačević vjeruje da će večerašnji maturanti u budućnosti biti vrhunski stručnjaci u oblastima koje budu odabrali.

Gimnazijalci su ispraćeni brojnim pogledima i ovacijama sugrađana, srećni zbog novih izazova u životu, svoje druženje i matursku noć nastavljauju u hotelu ,,Bijela Rada“.

Autorka: Eldina Idrizović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE