I danas bez struje i vode više sela

Zbog radova na elektromreži bez struje će do 15:00 sati biti Majstorovina, Tomaševo, Lijeska, Sokolac, Barice, Obod, Žaljevo, Skočigorina, Grančarevo, Glibavac i Ujniče, su i z CEDIS-a.

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 12 do 14 časova biti Potkrajci, Sutivan i Konatari, saopštili su Vodovodu-Bistrica, dodajući da će vodosnabdijevanje u gradu i ostalim prigradskim naseljima biti uredno.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 7o sugrađana, a dežurne  ekipe  su 7 puta iintervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije  bebe.

UCrnoj Gori saobraća se po mjestimično  mokrim putevima,   saopštili su iz Auto-moto saveza, i  upozorili da su na dionicama koje prolaze duž usjeka mogući odroni, dok je tamo gdje se izvode radovi obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije. Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na dionici Brajići - Lapčići, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 13 i od 15 i 30 do 18 sati.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, prijepodne dosta sunčanih perioda, poslijepodne i u večernjim satima mjestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura vazduha od pet do 16, najviša dnevna od 17 do 27 stepeni.